Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

Szánom és bánom, de sajnos az utóbbi hetekben teljesen megfeledkeztem az Xbox Ahoy egyszerűen csodálatos sorozatáról, az Iconic Armsról, amiben -- ahogy a címből már kitalálható -- ikonikus fegyverek hátterét mutatja be, főleg azokra a mordályokra koncentrálva, amelyek prominens szerepet kaptak a játékiparban.

A sorozat most egy kis pihenőre ment, de így van legalább idő bepótolni a hiányosságomat, időközben ugyanis volt a duplacsövű sörétes puskáról, a Berettáról, az Arctic Warfare-ről, az M1 Garandról, s legutóbb az MP5-ről. Jó csemegézést!

A Riot Games, tudjátok, a League of Legends fejlesztőcsapata, készített egy videót az Imagine Dragons együttessel. Az eredmény egészen jól sikerült, bár ez erősen függ attól, kinek mennyire tetszik a játék és a banda.

Mindennel és mindenkivel lehet keverni a Pokémonokat, ezt az íratlan szabályt pedig bizonyította is nekünk Ikuyoan, aki a Metal Gear Solid karaktereit mutatja be Pokémon edzőkként.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Monk Prestonnak hála a Civilization 5-ben végre játszható nép lett a Glorious PC Master Race, aminek az élén természetesen urunkat és parancsolónkat, Gabe Newellt találjuk, ki a Valve főhadiszállásáról irányítja a birodalmat. A civilizáció különleges képessége, hogy 75%-kal csökkenti a lakosság rosszkedvűségét Steam vásárok útján. Ha érdekel a mod, kattints ide!

civilization-5-pc-gaming-master-race.jpg

Nem tudom, ki ez, de az biztos, hogy ő a legjobb Soldier cosplayer.

best-soldier-cosplay.jpg