Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója:

A hét videója ezúttal ismét egy, a Team Fortress 2 segítségével készült darab, mégpedig egy western a Heavy és a Spy főszereplésével.

Aranyos történet a 90-es évekből: Tom Cruise Londonban volt a Mission Impossible forgatásán, a szünetben pedig úgy döntött, hogy leül egy kicsit játszani a Bungie klasszikusával, a Marathonnal, ám sajnos elakadt. Ez a 90-es években elég problémás volt, hiszen idegtépő próbálgatásokon túl nem sok mód volt arra, hogy gyors megoldást találjon az ember, ám Tom Cruise-ról beszélünk, aki egyszerűen felhívta a Bungie-t. Meg kell hagyni, nem hülyeség, hiszen ők aztán biztosan tudják a megoldást -- de még így sem volt könnyű menet. A telefont a játék írója, Matt Soell vette fel a vonal másik végén pedig Cruise asszisztense volt, aki mindent megtett, hogy elmagyarázza hol akadt el a sztár, de nem igazán ment. Mikor világos lett, hogy jutnak semerre, Doug Zartman, a csapat másik tagja vette át a vonalat, aki tényleg megpróbálta megérteni a problémát, de neki sem ment. Végül maga Tom Cruise szólt bele a telefonba, elmagyarázva, hol tart, s csak sikerült végre megoldást találni. Na, így kell továbbjutni egy játékban, ha te vagy Tom Cruise  a 90-es években.

Noha ennek a videónak a készítője a szépérzékről még hírből sem hallott, azt meg kell hagyni, hogy jól bánik a GTA 5 vadászgépével.

Esküszöm, szebb ez a The Last of Us Remastered Fan Trailer, mint némelyik hivatalos anyag.

Ki gondolta volna, hogy ilyen jól kiegészíti egymást a Wu-Tang és a Crash Bandicoot. Én nem, és gondolom, ti sem. Hallgassátok!

Már a bemutatáskor feltűnt sokaknak, hogy mennyire sablonos a BioShock: Infinite hivatalos dobozképe. A magyarázat erre az volt, hogy egy ismerős pózzal igyekeztek felkelteni a shooter rajongók figyelmét, de annyira túlzásba vitték, hogy szegény Booker bárhol megállja a helyét, annyira semmilyen.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Egy üres templomban vagy, Halo-rajongó vagy és még énekelni is tudsz? Ez az egyetlen logikus döntés: