• A Capcom meghosszabbította a Deep Down cím használati jogát
  • Vagyis még nem mondtak le róla
  • Utoljára egy éve hallottunk a játékról

A Deep Sown című akció-RPG-t még 2013-ban jelentette be a Capcom, akkor kaptunk is bőven információkat, gameplay-videókat és képeket (lásd: kapcsolódó hírek). Aztán a hírek ritkulni kezdtek, 2014-ben már alig hallottunk róla, tavaly pedig csak annyi jött ki, hogy Szugiura Kazunori producer szerint a játék más formában jön ki, mint ahogy eltervezték, de erre még „kicsit várni kell.”

Ezt tavaly február 19-én mondta, vagyis tíz nap híján egy éve. Azóta is várunk, de a Deep Downról semmi. Nemhogy megjelenési dátum nincsen, még azt sem tudjuk, mit jelent a producer úr említette „nagyobb” jelző.

Nos, ennél okosabbak most sem leszünk, de azt legalább sejthetjük, hogy a játékot még nem kukázták. Legalábbis erre következtethetünk abból, hogy a Capcom a napokban, immár negyedszerre meghosszabbíttatta a Deep Down cím használati jogát az amerikai márkabejegyzések hivatalánál.

Hogy tényleg lesz-e ebből valami, az egyelőre költői kérdés marad, ha csak a Capcomnál valaki nem ébred fel és szól hozzánk a játékkal kapcsolatban. Álmodjunk merészet: esetleg kint lesz az E3-on.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!