• A Turtle Rock Studios bemutatta az Evolve szezonbérletet
  • 25 dollárért négy új vadász és három skin
  • Megtudtuk, milyen a negyedik szörny
  • Lesz Digital Deluxe Edition 80 dollárért, benne a Season Pass csomaggal
  • És lesz 100 dollárért a PC Monster Race Edition, ami egy ötödik szörnyet és két új vadászt is rejt
Webshop ajánló
Evolve
  • PC
  • XBOX One
  • PS4

Mozgalmas volt a tegnap az Evolve számára, a kiadó és a fejlesztőcsapat ugyanis egy rakás információt árult el: hogy milyen kiszerelésekben vehetjük meg a játékot, milyen letölthető tartalmakat kapunk, és még a negyedik, eddigi legnagyobb szörnyet is leleplezték.

Kezdjük azzal, hogy bejelentették a szezonbérletet. A Hunting Season Pass sajnos elég soványka, hiszen mindösszesen négy új vadász (őket külön is meg lehet majd venni 7,5 dollárért) és három exkluzív szörny-skin található benne, mindezért pedig 25 dollárt kérnek el. Kedvezőbb inkább a Digital Deluxe Editionre hajtani, ami 80 dollárért az alapjáték mellé a szezonbérletet is adja, így 5 dollárt spórolhatunk. 

A kiszerelések terén a legnagyobb csomag az Evolve PC Monster Race Edition. Ez a Season Pass és annak tartalmai mellett egy ötödik szörnyet, két új vadászt és négy szörny-skint is tartalmaz, amelyek 30 napig exkluzívak lesznek azok számára, akik megvették a PC Monster Race Editiont. A csomag 100 dollárba kerül.

Azok, akik előrendelik az Evolve bármelyik változatát, megkapják a Monster Expansion Packet, ami egy negyedik szörnyet ad a játékoz. Ez a Behemoth, a felhozatal eddigi legnagyobb bestiája, aminek sajátossága, hogy nem tudja előrevetni magát vagy ugrani, hanem egy óriási golyóvá változva közlekedik. Ezen kívül kőfalat húz maga köré, hogy csapdába zárja a vadászokat, szigonyszerű nyelvével a távoli ellenfeleket célozza, aki pedig közel van, azoknak a lávabombáktól vagy a talajt megrepesztő lökéshullámoktól kell tartaniuk.

Megtudtuk továbbá azt is, hogy Xbox One platformra már most előrendelhető és előtölthető a játék, illetve a bétaklienst is lehet szedni. Aki az alapjátékot vagy a Digital Deluxe Editiont veszi meg a Microsoft konzolján, az a teljes játékban már a kezdéstől hozzáfér a harmadik szörnyhöz és a hármas szintű vadászokhoz. A bétáról további részletek itt olvashatók.