Még májusban értesültünk arról, hogy az új Need for Speed folyamatos internetkapcsolatot követel meg a játékosoktól. Most a játék producere, Marcus Nilsson elmondta, hogy azért döntöttek így, mert nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni a közösségi funkciókra, valamint az Autologra.

„Az évek során nagyon toltuk az Autologot, mivel tudtuk, hogy milyen erős feature. Idén egy emberibb arcot adunk ennek, egy olyat, amely a barátaink teljesítményét a narratíva részének tekinti. Ezen kívül van egy snapshot rendszerünk. Ez egy rakás dologról készít képeket, amik aztán a Need for Speed hálózatra mennek, ahol az emberek like-olhatják, amiért cserébe a felhasználó költőpénzt kap, így előreléphet a fotóinak a megosztásával.” -- mondta Nilsson az Official Xbox Magazine-nak adott interjújában, amiben azt is jelezte, hogy ki fogják használni az Xbox One videorögzítési és streamelési opcióit is.

A november 5-én boltokba kerülő Need for Speedből, a múlt héten, a Gamescom keretében új videókat láthattunk a játékból. Kattints, ha kíváncsi vagy!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!