Michael Condrey nyilvánosságra hozta, hogy pár héten belül meg fog jelenni a Call of Duty: Modern Warfare 3 legújabb letölthető tartalma, melyben ezúttal két új kooperatív küldetés kapott helyet -- a címük Light 'Em Up és Special Delivery.

A Light 'Em Up a játék története után veszi fel a fonalat, s valahol Kelet-Európában az a feladat vár ránk, hogy megmentsük a foglyul ejtett társunkat. Az egyik játékos a földön keresi a nyomokat az ellenséges bázis hollétét illetően, míg a másik egy Little Bird botkormánya mögül világítja meg az utat és biztosít fegyveres támogatást.



A Special Delivery során egy kínai vízerőműben lezuhant pilótát próbálunk kiszabadítani, s itt is két külön utat tesz meg a két játékos. Egyikünk ismét a földön halad előre, a másik pedig a levegőből támogat, mégpedig a multiplayer módban látott Osprey Gunner killstreaket használva. Ebből a pozícióból kényelmesen megszórhatjuk az ellenfeleket, illetve különböző csomagokat is ledobhatunk a társunknak, ezzel is segítve az előrehaladást.



Condrey nem kommentálta a korábbi szivárgást, melyben három további pályáról értesültünk; ezek valószínűleg a szeptemberi, s egyben utolsó csomagban fognak megjelenni.