Kétség sem fért ahhoz, hogy a Modern Warfare 3 is csatlakozni fog azon játékok népes táborához, melyekből egy drágább, mindenféle extrákkal telepakolt kiadást vásárolhatunk meg. Az MW3 egyik ilyen flancos verziója a Hardened Edition, melyet ugyan hivatalosan még nem jelentettek be, de már kiszivárgott a tartalma.



Az egyelőre árcédula nélküli kiadás legérdekesebb darabjai egy fémdoboz, egy 100 oldalas, katonai leírásokkal és diagramokkal megtöltött notesz, illetve egy különleges mintával ellátott lemez -- de a digitális tartalmakból sincs hiány. Aki PlayStation 3-ra veszi meg a csomagot, egy animált menütémát, aki pedig Xbox 360-ra, az egy Special Ops Juggernaut hacukát kap, illetve minden vásároló számára egy évig ingyen elérhető a részletes statisztikával, közösségi lehetőségekkel és letölthető tartalmakkal csalogató Call of Duty Elite, ráadásul egyedi emblémát, megjelenítő kártyát, álcázást és extra tapasztalati pontokat is kapunk.

A Hardened Edition -- a még drágább Prestige Edition társaságában -- nagy valószínűséggel a hétvégén megrendezésre kerülő Call of Duty XP-n kerül bejelentésre. Apropó, Call of Duty XP! Robert Bowling, az Infinity Ward közösségi koordinátora az alábbi videóban végigvezet minket a kiállításon, bemutatva, mit érdemes meglátogatni.