• A Bethesda lefoglalta a Fallout: Shadow of Boston  címet
  • Hasonló név az év elején is felbukkant
  • Minden jel arra utal, hogy a Fallout 4 Bostonban játszódik majd

Friss: A Bethesda Twitteren cáfolta a hírt, mondván az egész csak egy átverés. Erről ennyit.

Eredeti hír: Hivatalos bejelentés hiányában is nagyon jól tudjuk, hogy lesz Fallout 4, csak a részleteket nem tudjuk még -- a felröppent pletykák szerint azonban egyre inkább az tűnik valószínűnek, hogy Boston a következő úticél. Ezt támasztja alá a tavaly a tavaly augusztusban megjelent hír, miszerint a Bethesda Bostonban végez terepfelmérést, majd decemberben felbukkant egy állítólag hiteles forgatókönyv-részlet, szintén Bostont említve, idén februárban pedig az IMDB-n találkoztunk a játékkal, s itt már egy címet is kaptunk: a filmekre specializálódott, de tévéműsorokat és játékokat is gyűjtő oldalon a Fallout: Shadows of Boston című játék szerepelt, 2017-es megjelenési dátummal. A projekthez Ron Perlman és Erik Dellums (Three-Dog) adja a hangját a kiírás szerint.

A Fallout 4-hez köthető új nyom ma került elő, s ez tovább erősíti azt, hogy Boston lesz az új helyszín. A játék ezúttal a német szabadalmi hivatal oldalán bukkant fel, mégpedig Fallout: Shadow of Boston címmel. Ezt maga a Bethesda foglalta le két héttel korábban, s lemezes illetve digitális formában terjesztett játékokra, valamint tévéműsorokra vonatkozik. Vajon tényleg terveznek egy tévéműsort is a játék mellé? Erről is volt már egy foszlány korábban.

Mást sajnos még nem tudunk a játékról, így többek között azt sem, hogy mikor fog megjelenni, vagy hogy egyáltalán mikor fogják bejelenteni. Várunk…

fallout-shadow-of-boston-nevfoglalas.jpg