Far Cry 2 szivárgásEbben a demóban, ami valójában egy techdemó, csak egy rövid pályaszakasz játszható. Ahhoz, hogy bárki, aki megszerezte a demót, játszani tudjon vele, minimum egy 2.8 GHz-es Core 2 Duo, vagy egy AMD Athlon 64 X2 4000+ processzorra lesz szüksége. A videokártya tekintetében a minimumot egy Geforce 9800, vagy egy Radeon HD 4870 képezi.

Azt hiszem magától értetődik, hogy ez a specifikáció nem tükrözik a kész játék követelményeit, vagyis nem kell pánikba esni, hogy nem fog majd futni a játék.

Remélem mindenki tudja, hogy ezt a demót nem szabad letölteni, mert illegális, ezért természetesen linket sem adok. Aki nagyon akarja, úgyis megtalálja, de nem kell hozzászólásban közölni másokkal a letöltés helyét, már csak azért sem, mert rögtön törölve lesz a hozzászólás, és repül a figyelmeztetés, sőt a kitiltás.

Más. Ma egy 15 perces videó látott napvilágot, amiben sajnos francia nyelven prezentálják a közönségnek a játék képességeit. A színpadon a játék tech demójával játszanak, tehát még az is lehet, hogy pont azzal, ami ma kikerült az internetre.

1. rész:




2. rész: