Far Cry mozi részletekA film a Far Cry történetét dolgozza fel, és 30 millió dolláros költségvetésel bír. A rendező kiléte sajnos már régóta ismert, az operatőr Mathias Neumann lesz, a forgatókönyvért Michael Roesch és Peter Scheerer a felelős, a zenét pedig Jessica de Rooij szerzi, mindannyian gyakori társai a német úriembernek.

A szereplők listája már nívósabb, bár ez nem sokat jelent, ismerve a múltat. Jack Carverként Til Schweigert láthatjuk, a gyönyörű Emmanuelle Vaugier (CSI: New York Jennifer Angell nyomozója, illetve ő volt Nikki az NFS Carbonban) alakítja majd Valeriet, az újságírónőt, főgonoszként pedig Udo Kier (ki más..) tér vissza. De felbukkan még Michael Pare és Chris Coppola is, utóbbi a Postal filmben is részt vesz.

A forgatás múlt hét végén kezdődött Vancouverben és környékén. A film 2008-ban érkezik, nagyon várjuk...

(A lenti képek a játékból származnak.)



Far Cry mozi részletek+1 hír (]{redenc): Hadd másszak bele kollégám írásába, ide kapcsolódik ugyanis egy múlt heti hír is, melyről külön nem akartam szólni, de ha már szóba került ez a teuton zseni... Tehát: Uwe Bollnak sikerült megállapodnia a Freestyle Releasing céggel három legutóbbi filmje terjesztéséről - ez hatalmas fegyvertény számára, hiszen híre miatt már senki nem állt szóba vele, így kezdett bizonytalanná válni, hogy egyáltalán moziba kerelhetnek-e a "szuperprodukciók". Nos, "hála" a Freestyle-nak, igen... A várható bevételek reményében kissé megkeverték a mozik sorrendjét, így elsőként a Postal film kerül a nézők elé, Észak-Amerika 500 filmszínházában, szeptember 28-án (még jó, hogy nem 11-én...). Rendezőnk körbe akarja hurcolni a filmet, mint véres kardot számos fesztiválon (Montreal, Toronto, San Francisco), bemutatja a híres horrormagazin hétvégéjén,  a Fangoria's Weekend of Horror rendezvényen New Yorkban, és júliusban a Comic-Con képregényes találkozón is.

Másodikként kerül a mozikba a 60 milliós költségvetésű, tényleg ütős szereposztású (Jason Statham, Ray Liotta, Ron Perlman, Leelee Sobieski, John Rhys-Davies, Matthew Lillard, Burt Reynolds) "In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale", ez Észak-Amerikában január 18-án debütál 2500 moziban. A film marketingjére  20 millió dollárt tapsolnak el, magántőkéből, és ezt is bemutatják a Comic-Conon. A harmadik film, a saját forgatókönyvön alapuló, Seed című horror szintén jövő év elején "robbant".

A hírt a Freestyle - valószínűleg gyengénlátó - alelnöke szavaival zárom: "Nem az olyan mozikra utazom, amelyek videojátékokon alapulnak, így a hírük miatt már előre lehet számítani jó pár nézőre - én a jó filmekre utazom." Nos, picit kellett volna még utaznia...