Azt hagyjuk most figyelmen kívül mennyire felesleges és szinte eretnekség egy eddig csak rövidfilmeket rendező filmesre bízni a klasszikus Evil Dead újraforgatását, és inkább beszéljünk arról, hogy a 35 éves uruguayi Fede Alvarez álomprojektje az, hogy elkészítse a Half-Life-filmet.

A rendező a Yahoo! stábjának árulta el a nagy álmát, miszerint ő szeretne lenni az első ember, aki a nagy vászonra ülteti a híres játéksorozatot, ugyanakkor kifejezte csalódottságát is, hiszen tudja, milyen nehéz rátenni a jogokra a kezét, elvégre „Spielberg is próbálkozott.” Alvarez persze J.J. Abramst értette Spielberg alatt, hiszen Spielberget nem hozták eddig soha kapcsolatba a játékkal, nem úgy, mint Abramst, aki nem csak, hogy próbálkozott, de meg is kapta a lehetőséget arra, hogy forgasson egy HL- és/vagy egy Portal-filmet.

Egyelőre természetesen még a legapróbb mozgolódás sincs a projekt körül, s nagyon hosszú ideig nem is lesz, sőt az sem biztos, hogy az egész megállapodásból lesz valami, ám az mindenképpen megnyugtató, hogy Abrams áll a legközelebb ahhoz, hogy bármi is elkészüljön.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!