• Új embereket keres az Irrational Games
  • Ezek közül az egyik az új projekthez kapcsolódik
  • Követelmény az Unreal Engine 4 és elődje ismerete
  • Előnyös a multiplayer tapasztalat

Februárban bombaként robbant a hír, hogy a BioShock-játékokat is jegyző Irrational Games feje, Ken Levine jelentősen leépíti stúdióját. Ez tömören azt jelentette, hogy 15 ember kivételével mindenkit kirúgott, így állítva össze egy kisebb, új stúdiót a Take Two égisze alatt.

Valami azonban változóban lehet, mert a stúdió hivatalos oldalán két állásjelentés is megjelent. Az egyikben IT menedzsert, a másikban vezető programozót keresnek. Az utóbbi az érdekesebb, hiszen az eme munkakört betöltő szerencsés az Irrational Games új projektjén dolgozhat. A követelmény szerint a jelentkezőnek értenie kell az Unreal Engine 3-hoz és 4-hez, és plusz pontot jelent a multiplayer játékokban szerzett tapasztalat – nyilván nem játékos, hanem inkább fejlesztői szinten.

Hogy mi a helyzet most az Irrational Gamesnél, arról egyelőre csak találgathatunk. Két plusz ember felvétele azért nem jelentős változás – pláne ahhoz képest, hogy hetvenet küldtek el annak idején. Ez az új projekt pedig bőven belefér az új, a történetmesélést és az újrajátszhatóságot középpontba helyező irányvonalba. Várjuk a híreket.

irrational-games.jpg