• Triad Wars megjelenés: 2015
  • A Sleeping Dogs univerzumának online változata
  • Free-to-play üzleti modellt választott a United Front Games
  • A multiplayer aszinkron rendszerű lesz, de részletek még nincsenek
  • Egyelőre nem tervezik a steames megjelenést

Tegnap bemutatkozott a United Front Games legújabb játéka, a Triad Wars, ami lényegében a Sleeping Dogs multiplayer környezetbe helyezett kistestvére a rendőrös történet nélkül; a játékmenet hasonló lesz, hiszen verekedni, lövöldözni és versenyezni is fogunk, a repertoár azonban kibővül bázismenedzseléssel és azzal, hogy más játékosokat támadhatunk meg a nagyobb hatalom hajszolása közben.

Az egész jól hangzik, pár dolog azonban homályban maradt a bejelentést követően, s csak a Redditen megtartott „Kérdezz tőlem bármit” során derült ki, hogy milyen gazdasági modellt követ a játék, s pontosan milyen módon zajlik majd az online móka.

Megtudtuk, hogy a Triad Wars bizony egy free-to-play játék lesz, de még ne zárjátok be az ablakot, a United Front ugyanis azt ígérte, hogy egy olyan módszert dolgoznak ki, amivel egy árva petákot sem kell fizetni, hogy jól érezzük magunkat, a részleteket pedig a bétatesztelés során, remélhetőleg a játékosok visszajelzésiere hallgatva fogják kidolgozni.

A másik dolog, amit megtudtunk, hogy az online világ nem olyan lesz, mint amilyennek azt biztos sokan elképzelték, tehát nem több tucat karatemester fog Hongkong utcáin rohangálni. Ehelyett egy kevés játékost magába foglaló, aszinkron megoldást talált ki a csapat, de hogy ez pontosan hogyan fog kinézi a gyakorlatban, azt továbbra sem tudjuk, ugyanis minden erre irányuló kérdést hárítottak.

A Redditen továbbá kiderült még az is, hogy egyelőre nem tervezik azt, hogy a Steamen keresztül jelenjen meg a játék, de ez nincs kizárva; a csapat szereti a rajongói alkotásokat, de modokról még nincs semmi hír; illetve egy ünnepi esemény biztosan lesz halloween alkalmából, amikor őrültségekre lehet majd számítani.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!