A Neocore Games csapatának neve a hihetetlenül humoros és rendkívül pozitív fogadtatásban részesült The Incredible Adventures of Van Helsing trilógia kapcsán lehet ismerős. A következő játékuk, a Deathtrap két éve jelent meg PC-re, és egyedi módon keverte a tower defense műfajt a szerepjátékos elemekkel, a tesztünket róla itt olvashatjátok. A játék megjelent Xbox One konzolokra is múlt év végén, és most egy frissítést is bejelentettek hozzá.

deathtrap.jpg

A patch nem csak bugfixeket tartalmaz, hanem számos új játékelemet is. Legfontosabb ezek közül a Minion kártyák megjelenése, amelyekkel egy kísérőt idézhetünk meg, aki a csatába is elkísér minket. Ezeknek a kártyáknak három kategóriája lesz: Common, Rare és Godlike, azaz gyakori, ritka és isteni kártyák. Ezek az előfordulásuk mértékében és erejükben is eltérnek majd egymástól.

Minden játékos a frissítéssel kapni fog egy Common kártyát, valamint azok, akik rendelkeznek a The Incredible Adventures of Van Helsing első részével, kapnak egy Domesticated Vrikolak miniont. A Van Helsing második részét birtokolók pedig nem mást, mint magát Lady Katarinát zsebelhetik be, aki jobban preferálja a companion megszólítást, és nem mellesleg egy Godlike kategóriájú kártya lesz. Ezenkívül a store-ban lehetőségünk lesz még több miniont vásárolni Dream Shardok ellenében.

deathtrap2.jpg

A változások teljes listája még nem ismert, csak akkor lesz közzétéve, amikor megjelenik a frissítés, de a fejlesztők elmondása szerint még rengeteg apróságot módosítottak: a ranglistán ezentúl beállíthatjuk, hogy csak a barátainkat mutassa; kooperatív módban egy külön gombbal jelezhetjük, hogy készen állunk-e, vagy sem; ezentúl az alacsony szintű térképeken is kapunk XP-t a magasabb szintű karakterekkel, valamint dinamikusabb lesz a kamera és rengeteg bugot is orvoslásra került.

A patch valamikor ezen a héten fog megjelenni, a pontos dátum még nem ismert, de mindenképp hamarosan. Ti mit látnátok szívesen a játékban?