Lassan a véget ér az idei GamesCom; a nagyobb bejelentéseken már túl vagyunk most már inkább csak videókkal árasztanak el minket a fejlesztők, de persze ezt mi nem bánjuk, és ismét összeszedtük az előző nap legjobb példányait.

Crysis 2:

Az E3-as bejelentés óta jóformán semmit sem tudtunk meg a Crytek hét lakat alatt őrzött játékáról — és sajnos a GamesCom után sem leszünk sokkal okosabbak, ugyanis a németek csak két kedvcsináló videóval jelentkeztek.





R.U.S.E:

A Ubisoft legújabb stratégiai játéka szakított a hagyományokkal, hiszen itt nem az egységek száma és ereje a mérvadó, hanem az hogy mennyire tudjuk megtéveszteni az ellenfelünket, akit akár egy relatíve kisebb csapattal is földbe döngölhetünk.













Mafia II:

A Keresztapa-filmek óta jól tudjuk, hogy a maffia emberei roppant meggyőzőek tudnak lenni, így nem is érdemes packázni velük, hiszen hamar megismerkedhetünk a baseballütővel.



StarCraft II:

Habár a rajongók nem nagyon örülnek a Blizzard néhány döntésének, továbbra is sokan várják a játékot, így inkább nem is húzom az időt — íme pár friss játékmenet-videó.





Tony Hawk: Ride:

A gördeszkás isten, Tony Hawk új játékával a nappalink kényelmében mutathatjuk be a sportág legörültebb trükkjeit anélkül, hogy attól kellene félnünk, szilánkosra törjük minden csontunkat.





God of War III:

Kratos hamarosan visszatér, és most már végre bosszút áll az isteneken, természetesen a tőle megszokott brutális és kegyetlen módon.





Tropico 3:

Idén sokak örömére visszatér a Tropico-sorozat, melyek új részében szebb grafika és valamivel összetettebb játékmenet várja a rajongókat.



Risen:

A Gothic 3 bukása után a Piranha Bytes visszatért a gyökereihez a Risen képében, melyben hősünkkel elsősorban a túlélés lesz a cél, miközben céhekkel, különböző szörnyekkel és gigászi seregekkel kell megküzdenünk.









DJ Hero:

A Guitar Hero sikerei után a Activision más vizekre evezett a DJ Hero formájában. Magunk mögött hagytuk a rock világát, hogy a neonfényben úszó diszkókat vegyük célba, ahol természetesen mi fogjuk eljátszani a lemezlovas szerepét.