Nem csak Xbox One és az Xbox 360 platformra fog megjelenni a PopCap új játéka, a PvZ: Garden Warfare! A csapat ma közölte, hogy a népszerű IP-jüket átértelmező külső nézetes lövölde PC-re is el fog látogatni nem sokkal a konzolos verzió premierje után, sőt a csapat kilátásba helyezte azt is, hogy később más gépekre, vagyis PS3-ra és PS4-re is elkészülhet a játék, de ez még nincs kőbe vésve.

Akit eddig a PvZ: Garden Warfare a személyi számítógépek hanyagolása miatt hidegen hagyott volna, azt kell tudnia, hogy a növények és a zombik újra összecsapnak, mégpedig egy nyitott csatatéren, ahol változatos kasztok tagjait irányítva szitává lőhetjük egymást -- a játékosok mind a zombik, mind pedig a növények oldalán harcolhatnak.

A Gamescom során megtudtuk, hogy a konzolos verzióban egy exkluzív játékmódot találunk: a Boss névre keresztelt lehetőségben madártávlatból az egyik vagy másik oldal parancsnokát megtestesítve irányíthatjuk az egységeinket a Kinect vagy egy SmartGlass kompatibilis táblagép segítségével.

PvZ: Garden Warfare -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert