• A Ghost Recon: Wildlands játékot most ingyen kipróbálhatjátok a nyílt béta során.
  • A játék március hetedikén jelenik meg PC-re és konzolokra.
  • A kábítószerek árusításához fűződő történet (játékhoz mérten) hiteles lesz.

A Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands megjelenése a nyakunkon van. A jelenleg is zajló nyílt béta alatt még gyorsan a megjelenése előtt kipróbálhatjuk játékot. A játékban egy hatalmas, nyílt terep vár ránk, gazdag élővilággal, rengeteg teendővel és opcionális feladattal, valamint a drogok köré szerveződött bűnözés játékba ültetett rideg valóságával. Egy jól megírt, alaposan kidolgozott történetet kapunk majd a Santa Blancáról.

A program a játékra jellemző, akcióval megtömött, irreális (de izgalmas) szituációk mellett, valóságalappal rendelkező, hiteles történeti elemeket is tartalmaz majd. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a Ubisoft a téma egy tapasztalt szakértőjével dolgozott együtt, hogy a történet, a párbeszédek és az események láncolata, valamint logikája hiteles legyen.

Shane Salerno mellett Don Winslow is kivette a részét a karakterek és a párbeszédek megírásában. Don íróként a tudását már 20 éve veti papírra a drogokkal kapcsolatos bűnözésről, és ez a tapasztalat teszi igazán hitelessé a játék történetét is. Természetesen ő sem úgy tervezte az életét, hogy drogkartellekről fog írni, de egy sajnálatos esemény az életében arra késztette, hogy alaposan körbejárja a témát.