A Ghost Recon: Wildlands csak március 7-én érkezik meg, de a Ubisoft addig sem hagyja, hogy unatkozzunk, vagy azt, hogy másvalamivel üssük el az időt. Nemsokára indul a nyílt béta, sőt, most egy ingyenes, böngészőben futtatható minijátékot is kiadtak a Wildlands-hoz, amivel a teljes játékhoz nyerhetünk apróságokat.

Az A World With No Heroes tulajdonképpen a Wildlands térképének interaktív változata. Ezen különböző területek kameráit vehetjük irányításunk alá, hogy alapesetben többet megtudhassunk a játék világáról, illetve speciális esetekben, egész pontosan tűzharcok során azonosítsuk a harcoló feleket – ehhez mindössze rá kell kattintanunk a delikvensekre, és nyomva tartani az egeret, amíg az azonosítás sávja végig nem fut -, lehallgathatjuk a telefonbeszélgetéseket, meg ilyenek. Nem egy nagy kihívás, ráadásul a jutalmakat már 50%-os teljesítettség esetén megkapjuk.

Az itt elérhető játék céljainak teljesítésével a jutalmunk négy egyedi embléma és egy kétórás XP boost. A nyílt béta február 23-án indul és egészen 27-ig tart, ami alatt a Ghost Recon: Wildlands két területén szállhatunk szembe a drogkereskedők kisebb seregével. A teljes játék március 7-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!