A PC Guru csapata elhozta nektek a valaha készült legéletszerűbb szimulátor-játékot, amiben a kecskék izgalmas, ám veszedelmes mindennapjaiba nyerhettek betekintést. Mint az tudvalevő, a kecskék szeretnek össze-vissza rohangálni az emberek lakta területeken, mindent összetörni, felrobbantani, felöklelni. Ezek a békésnek cseppet sem nevezhető fenevadak ráadásul teljességgel elpusztíthatatlanok, gyakorlatilag nincs olyan természeti erő, ami képes lenne őket megfékezni.

Tessék? Hogy a kecskék valójában nyugodt, kedves állatok? Ugyan, ne mondjátok már, hisz a Goat Simulator pontosan olyan képet fest róluk, mint ahogy fent felvázoltam! Amennyiben nem hisztek nekem és tanulni szeretnétek e kegyetlen emlősök erőszakos viselkedéséről, nincs más dolgotok, mint előfizetni a PC Guru Magazinra, és bezsákolni egy dobozos Goat Simulatort, ami természetesen steames játék, multiplayerrel megtámogatva. Vagy ellátogatni a PC Guru Webshopba, ahol szintén kapható a program.

Goat Simulator az előfizetés mellé

  • Éves előfizetés (12 lapszám): 19.990 Ft
  • Féléves előfizetés (6 lapszám): 11.990 Ft
  • Negyedéves előfizetés (3 lapszám): 6.490 Ft

Figyelem: az előfizetés mellé csak és kizárólag PC-s Goat Simulator játékot tudunk biztosítani (más platformra egyelőre ki sem jött a játék). Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy régi előfizetőink számára ezúttal is kedvezményt biztosítunk. Ha kérdésed vagy, irány az előfizetés tudástár, ha pedig a játék érdekel, IRÁNY AZ ELŐFIZETÉS!