A mai napon jelent meg a Wolfenstein: The New Order, a start viszont nem volt zökkenőmentes. Sokan felháborodtak, amiért a játék több mint 40 gigabyte-ot nyom, és a telepítést követően azonnal letölt még 5 GB-nyi javítást, mert a Machine Gamesnek nem volt ideje befejezni a programot, mielőtt elkezdődött volna a sorozatgyártás.

Ez azonban még csak a kisebb rossz. Többek panaszkodnak rá, hogy nem fut jól a játék, jó pár visszajelzés szól erős sebességingadozásról, és visszatért a PC-s Rage leggyűlöltebb hibája, a késleltetett textúrabetöltés is -- hiába, az id Tech 5 motor nem hazudtolja meg önmagát... Szerencsére ezek a nehézségek nem minden játékost sújtanak, így ha esetleg ti pont beleestek a szerencsétlenebbek körébe, érdemes kivárni a legfrissebb AMD és Nvidia illesztőprogramok megjelenését, amik valószínűleg segítenek majd a gondokon.

Egyébként a Wolfenstein: The New Order egész kellemes értékeléseket kap a sajtóban. Bár akad egy-két kellemetlen pontszám (mint például az angol Eurogamer 6/10-e), a Game Informer 80 százalékot, a Polygon 9/10-et, a GameSpot 8 pontot, az IGN.com pedig 7,8-at adott a Machine Games shooterére.