Minden GTA-rajongó mélyen az eszébe véste a szeptember 17-ét, mint dátumot, hiszen ekkor fog megjelenni a GTA 5, s most, hogy aranylemezre került a program, már semmi sem állhat a nagyon várt premier útjába -- kár azonban, hogy első körben csak Xbox 360-ra és PS3-ra fog megjelenni a program, s minden valószínűség szerint csak később, az eddig trendnek megfelelően legkésőbb egy év múlva jöhet a PC-s átirat.

A játéknak egyébként már tavasszal meg kellett volna jelennie, de minőségügyi okokra hivatkozva szeptemberre halasztották a premiert, amit így utólag már megértünk, hiszen a nyáron közzétett információkból egy hatalmas játék képre rajzolódott ki előttünk, ami nem csak a single-player módban lát el milliónyi lehetőséggel, hanem egy robosztus multiplayer móddal is jelentkezik.

A Rockstar Games a hivatalos oldalán jelentette be a fejlesztés nagy mérföldkövének elérését, s egyúttal reagáltak a múlt héten történt szivárgásra. A csapat érthető módon nagyon csalódott, s arra kérnek mindenkit, hogy tartózkodjanak a spoilerek megosztásától, hiszen éveken át világszerte nagyon sokan dolgoztak a játékon, s szeretnék, ha méltó módon tudnák megosztani az alkotásukat a világgal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

GTA 5 -- Megjelenés: 2013. szeptember 17. -- Gépigény: nincs