A Rockstar Games múlt héten lerántotta a leplet a GTA 5 online multiplayer módjáról, a lehetőségek tárháza pedig egész egyszerűen lenyűgöző. A csapat a singleplayer kampányban alaposan felfedezhető várost és környékének teljes egészét a rendelkezésünkre bocsátja, ahol aztán azt csinálhatunk, amit csak akarunk, legyen az céltalan lövöldözés vagy a számtalan küldetés egyikének teljesítése. 

A fejlesztési vezető, Leslie Benzies egy spanyol portálnak azt nyilatkozta, hogy mindig lesz nagyjából 500 elérhető küldetés, amiket folyamatosan váltogatni fognak, ezeket a missziókat pedig különböző módokon érhetjük majd el. Lesz, amit egy menüből aktiválhatunk, lesz, amit fel kell keresnünk a térképen, és akad olyan is, amiről külön szól nekünk egy NPC telefonon. A Rockstar Games összesen 700 küldetést készített, így nem lesz panasz a változatosságra, főleg, hogy később még tovább fog bővülni a játék fejlesztői és rajongói alkotásokkal egyaránt.

Friss hír még a GTA 5-tel kapcsolatban, hogy a hivatalos oldalon szemügyre vehetünk három csúcskategóriás kocsit, amiket a Premium Deluxe Motorsport kereskedésben vehetünk majd meg várhatóan mind a szóló-, mind pedig a multiplayer kalandjainkhoz. Íme egy videó:

GTA 5 -- Megjelenés: 2013. szeptember 17. -- Gépigény: nincs