GURU Extra A hírek popupjaMiközben a Halo-univerzum most ünnepli 10 éves évfordulóját, szomorú esemény, hogy épp egy ilyen hír látott most napvilágot. A Halo-rajongók jubileumi örömének megkeserítésében a Fox és a Universal igazán a ludas, és nem a Microsoft takarékoskodása. Igazából senki sem mondta ki, hogy nem csinálják meg a filmet, csak éppen tevőlegesen senki sem vett részt a projektben, így a licenc lejárt, Peter Jackson pedig ráunt a totojázásra és otthagyta az egészet.

"A két filmstúdió belső politikája miatt nem lett semmi az egészből. Nem arról volt szó, hogy kevés lett volna a pénz, vagy más hasonló okról, ami jellemzően meghiúsít egy filmforgatást. Inkább arról, hogy nem nagyon történt semmi: az eltelt három év alatt még csak az engedélyt sem kaptuk meg a forgatásra." — mesélte a híres rendező.

Mindenesetre a Halo-rajongóknak nagyon nem kell szomorkodniuk, hiszen készül a Halo ODST, a Halo: Reach, illetve nemrég írt arról ]{redenc, hogy a 343 Industries, vagyis a redmondi cégóriás legújabb Halo-stúdiója egy anime rajzfilm-összeállítást készít az univerzumból Halo Legends címmel.