Tony Key, a Ubisoft marketingigazgatója a GameSpotnak adott interjújában nyilatkozott arról, hogy a Far Cry 3 sikere után mindenképpen elkészítik a negyedik részt (ahogy azt júniusban már megszellőztették), mi több, arról nemsokára több részletet is megtudhatunk.

„Totálisan izgatottak vagyunk a Far Cry 3 miatt” -- mondta Key. -- „Ez egy remek brand, és most, hogy megkapta a megérdemelt elismerést, egyértelműen csinálunk még egyet. Bővebben hamarosan.”

Key arról is beszélt, hogy a Ubisoft a nyílt világú játékokban látja a jövőt, ebből már kikövetkeztethető, hogy a Far Cry 4 is a széria által remekül kitaposott ösvényen halad tovább. A kérdés persze az, merre vezet ezúttal ez a csapás. Kétszer jártuk meg a trópusi szigetvilágot (Far Cry 1 és 3), egyszer Afrika kietlen pusztáit (Far Cry 2), egyszer pedig egy önmagából kifordult sci-fi-akciómozi színfalai közé csöppentünk (Far Cry 3: Blood Dragon), szintén trópusi környezetben. Ti milyen tájakon barangolnátok szívesen a következő Far Cry-ban?

(A képek a Far Cry 3-ból vannak.)

Far Cry 4 -- Megjelenés: Nem ismert -- Gépigény: Nem ismert