Csajozni és pasizni napjainkban nem annyira menő, mert hát valljuk be, emberi párt találni magának az emberiség többsége mindig is képes volt. Az igazán élen járó arcok ma már állatokat keresnek életük párjának, és bár mi kockák sosem leszünk olyan vonzók, hogy akár egy csatornapatkány is szóba álljon velünk, a Hatoful Boyfriend című játékban azért összejöhetünk pár gyönyörű galambbal.

Nem, nem kergültem meg (na, jó, kicsit talán), a Hatoful Boyfriend tényleg arról szól, hogy egy szép szingli lányka beiratkozik a Madáregyetemre, ahol aztán mindenféle románcokba bonyolódik a diákokkal, akik mily meglepő, madarak, azon belül is főként galambok. Persze ezek után nem szabad komoly programot várni: a Hatoful Boyfriend egy könnyed japán dating sim, mely sem megbotránkoztatni, sem sokkolni nem akar, egyszerűen csak szórakoztat, és állítólag meglepően jó.

Azért mondom, hogy állítólag, mert jómagam még nem játszottam vele. Az eredeti változat egy böngészős játék, ami ingyen is elérhető, és készült hozzá egy hírhedt nem hivatalos fordítás is. A teljesen nyugatra szabott, szakértő fordítók által angolra ültetett Hatoful Boyfriend azonban csak augusztus 21-én fog megjelenni a Steamen. Na, ki vágyik egy kis galambászatra? A játékról egyébként az "A legfurcsább japán játékok" című cikkben is megemlékeztünk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!