Már a Hearthstone bétája alatt is abban a szerencsében volt részünk, hogy közel 200 bétakulcsot sorsolhattunk ki köztetek több hullámban a Blizzardnak és magyar forgalmazójuknak, a Magnew Kft.-nek hála -- és úgy hozta a sors, hogy az éppen most indult Heroes of the Storm bétánál is ez a helyzet. Nem akármilyen lehetőségről van szó, hiszen a Blizzard a tesztidőszak legelején alig pár embernek biztosít csak hozzáférést, így igazán szerencsésnek érezheti magát az, aki hozzájut egyhez. És most te is lehetsz ilyen szerencsés!

A TEENDŐK

Nem bonyolítjuk túl a dolgot, hiába nagy a tét: ezúttal sem kérünk mást, mint egy terjedelmes (vagyis nem 2-3 szavas) hozzászólást arról, hogy melyik a kedvenc Blizzard-játékod és miért. Idő van rá: jelentkezni egészen január 25. 12:00-ig lehet. A kódokat privát üzenetben küldjük ki legkésőbb másnap egy tucatnyi szerencsésnek.

A JÁTÉKRÓL

A Heroes of the Storm egy MOBA stílusú játék a híres Blizzard stúdiótól, amiben a játékosok a neves vállalat közismert és közkedvelt karaktereit ereszthetik egymásnak. A World of Warcraft, a StarCraft, a Diablo és az eredeti DotA mod hősei sosem mérettek még meg egymással szemben, de most ennek is eljött az ideje. A játékot először Blizzard All-Stars címen ismerte a világ, de átnevezték a 2013-as BlizzCon előtt pár héttel. Bővebben is érdekel? A februári PC Guru magazinban 4 oldalas élménybeszámolóban mutatjuk be a bétát!