Két nappal ezelőtt a Heroes of the Storm legjobb észak-amerikai Heroes League játékosa, Srey egy hosszas írásban fejtette ki, milyen problémák vannak a játékkal, de itt most röviden csak legyen elég annyi, hogy a matchmaking szerinte nem működik jól magasabb szinteken, ezt pedig javítani kellene.

Webshop ajánló
Heroes of the Storm
  • PC

A részletes és mélyreható poszt elnyerte a közösség támogatását, és nem sokkal később a Blizzard fülébe is eljutott a dolog, akik első körben megköszönték, hogy ilyen alaposan leírta a problémát, majd megígérték, hogy javításokat fognak végezni.

A Heroes of the Storm közösségi koordinátora, Trikslyr mondta el, hogy a jövőben érkező frissítés hatékonyabb matchmakinget hoz, olyat, ami képességekben (MMR) és tapasztalatban egymáshoz közelebb álló játékosokat válogat össze. Ezen felül magas szinten javított meccseket ígérnek, valamint finomítanak az új felhasználói felületen is. Természetesen ezek beépítése után további simításokra kell számítani, illetve figyelni fogják a játékosok visszajelzéseit is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!