Az IO Interactive tegnap jelentette be a Hitman GO című játékát, amit a dán csapat okostelefonokra és táblagépekre készít. A körökre osztott stratégiai játékban egy táblajátékszerű nézőpontból szemléljük a pályát, a feladatunk pedig természetesen az lesz, hogy teljesítsük a kiosztott feladatokat, rendszerint azt, hogy kiiktassuk a kiszemelt célpontot. E cél érdekében a már megszokott trükkjeinket vethetjük be, tehát álcát ölthetünk, mesterlövészfegyvert ragadhatunk, és az ikonikus pisztolyainkat is használhatjuk -- az egyetlen különbség az, hogy ezt körökre osztva tesszük majd meg.

A Hitman GO egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, de már közel vagyunk hozzá, a csapat ugyanis hamarosan megkezdi a tesztelést, amit a globális premier követ; egy relatíve kis projektről beszélünk, amit egy kis létszámú csapat készít, így a munka gyors tempóban zajlik.

Fontos leszögezni: a Hitman GO nem az IO Interactive következő nagy Hitman-játéka, az egy teljesen különálló, AAA-kategóriás projekt. Erről korábban már hallottunk egy keveset, s várhatón hamarosan további részleteket is kapunk.

hitman-go.png