• Az első Elusive Target nem jelenik meg a héten, csak kicsivel a Sapienza epizód előtt
  • Két Escalation Contracts missziót, a The Osterman Mosaic-ot és a The Gemini Fiasco-t azonban teljesíthetjük
  • Vagy kipróbálhatjuk magunkat vámpírként a Vampire Magician challenge pack jóvoltából

Hogy az IO Interactive és a Square Enix jól döntött-e, mikor feldarabolta és filmsorozatokat idéző epizódokra bontotta a március közepe felé megjelent Hitman, azt még nem tudni, mindenesetre az Intro Pack tartalmával, a prológussal és az első, párizsi küldetéssel a gyakorlottabb bérgyilkosok minden bizonnyal már megbirkóztak.

A következő, a Sapienza nevű olasz kisvárosba kalauzoló epizódra még várni kell, de semmi baj, hiszen az IO Interactive-nak meg volt a terve arra nézvést, hogy mivel foglalja le az unatkozó 47-es ügynököket a várakozás ideje alatt. Azonban az időzítésbe úgy tűnik hiba csúszott, hiszen a héten mégsem kapjuk meg az első Elusive Target missziót, melynek során egy kijelölt, magasrendű célponttal kellene végeznünk. A dolog nehézségét az adja, hogy csak egyszer próbálkozhatunk: a rövid eligazítást követően magunknak kell felderítenünk a célszemélyt, ám ha rosszul olvasunk a nyomokban, netán elvétjük a halálos lövést, akkor elbuktuk a küldetést, és nem is próbálhatjuk meg újra.

osterman.jpg

A dolog izgalmasan hangzik, de hogy valójában mennyire az, azt majd csak kicsivel a Sapienza epizód előtt tudjuk meg, hiszen a fejlesztők addigra halasztották az első Elusive Target megbízást. Helyette azonban kaptunk két Escalation Contracts missziót a The Osterman Mosaic és a The Gemini Fiasco címmel, melyben bizonyos feltételeknek megfelelően kell végrehajtanunk a kijelölt küldetéseket. Előbbiben a célpontunkat egy szabályával kell levágnunk, miközben a testek elrejtésére és az őrökre is fokozottan figyelnünk kell, illetőleg csak limitált időkeretet kapunk minderre. Utóbbi esetében pedig nem árt, ha a párizsi divatbemutatónak helyt adó pályát alaposan kiismerjük (és persze a biztonsági kamerák pozícióját is), hiszen a 47-essel ismételten Helmut Kruger szupermodellt helyettesíthetjük a kifutón, célpontunk kiiktatásához pedig ezúttal mérget kell használnunk.

Mindezek mellé az IO még a Vampire Magician challenge packet is elérhetővé tette, amelyben klasszikus Drakula-jelmezbe öltözve kell feltűnés (?) nélkül végezni a halálra jelöltekkel.