• Új trailerrel jelentkezett a március 11-én debütáló Hitman
  • Az előzetesben a hamarosan rajtoló első évad első helyszíneit szemlélhetjük meg
  • Kipróbáltuk a Hitman bétáját

Hamarosan felölthetjük a 47-es ügynök elegáns öltönyét és vörös nyakkendőjét (illetőleg megannyi más álruhát), hogy levadásszuk a számunkra kijelölt célpontokat, ehhez pedig egy új trailerrel próbál kedvet csinálni a fejlesztő IO Interactive, már ha eddig nem villanyozott volna fel valakit az új epizód jövő heti debütálása.

A „Season Premiere” címet viselő új előzetesben a széria történetében rendhagyó módon, teljesen epizodikus formában megjelenő Hitman első részének fő helyszínét, Párizst szemlélhetjük meg alaposabban a Health zenekar Men Today című nótájának zúzós dallamaira, de néhány képkockát már láthatunk a fiktív olasz városka, Sapienza, illetőleg az Atlasz-hegység lábánál fekvő Marrákes véres mindennapjaiból is. Előbbi áprilisban, utóbbi pedig májusban nyílik meg a 60 dolláros teljes játékra befizetők előtt, de akár külön-külön is megvásárolhatók lesznek a pakkok 10 dolláros darabáron. Az első évadban Thaiföldre, az Egyesült Államokba, végül pedig Japánba juthatunk majd még el célpontokra vadászva, de hogy pontosan mikor, azt még nem árulta el a kiadó Square Enix.

Akit érdekel, hogy hogyan álltak neki az IO Interactive tervező az egyes pályák megalkotásának, az ide kattintva olvashat erről bővebben, akiket pedig a számítógépes változat gépigénye foglalkoztat, azok itt keresgéljenek.