• A Ubisoft hivatalosan is megerősítette a Watch Dogs 2 létezését
  • A 2014-es nyitott világú akciójáték folytatása 2017. március 31-ig jelenik meg
  • Watch Dogs teszt

A Ubisoft a tegnapi napon annak rendje és módja szerint összeállította a 2016-os pénzügyi év harmadik negyedének üzleti jelentését, amit egy a befektetőknek szóló konferencián ismertetett a cég. Ám a francia kiadó nem csak a múltról és a vaskos összegekről emlékezett meg, hanem beszélt egy kicsit az elkövetkezendő év videojátékos terveiről is, így kiderült, hogy javában készül a 2014-es nyitott világú akciójáték, a Watch Dogs folytatása.

Sokakat biztosan nem lep meg a hír, hiszen a Ubisoft vezető játékmenet-programozójának szakmai önéletrajza már tavaly májusban lebuktatta az egyelőre csupán Watch Dogs 2 néven emelgetett programot, ám a pletykákat végre hivatalossá tette a Ubisoft. Persze ennél többet egyelőre nem árultak el a Chicago városirányító-rendszerét kénye-kedve szerint manipuláló, és az elnyomó hatalom ellen küzdő hacker újabb kalandjáról (persze nem biztos, hogy Aiden Pierce karaktere újra felbukkan), csak annyit, hogy az a 2017-es fiskális év végégi, vagyis legkésőbb 2017. március 31-ig a boltok polcaira kerül.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Annak ellenére is remek esztendő elé néz tehát a francia vállalat, hogy megerősítette, nem készül idén újabb Assassin’s Creen-epizód (a cég jobbnak látta pihentetni a szériát, hogy alaposan átdolgozhassák közben a megfáradt játékmenet elemeket), hiszen hamarosan megjelenik a Far Cry Primal, a Tom Clancy's The Division, és a Trackmania Turbo, ősszel pedig bemutatkozik a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, a For Honor, és a South Park: The Fractured But Whole. Sőt, még egy titokzatos új AAA címmel is készül a stúdió, melyről csak annyit árultak el, hogy „hatalmas potenciál rejlik a masszív digitális szolgáltatásokkal támogatott” programban, és akkor még nem szóltunk a Watch Dogs 2-ről, mely remélhetőleg beteljesíti majd az elő epizód be nem váltott ígéreteit is.