Éjfél óta kapható a Fallout 4 első fizetős kiegészítője, a robotveszélyt hozó Automatron DLC, ám hiába az új kaland, nem biztos, hogy rögtön hozzá tudsz kezdeni a küldéseknek, így itt egy kis segítség, ha már a kezdéskor elakadtál volna.

Az Automatron DLC letöltése és telepítése után automatikusan megjelenik az ezzel kapcsolatos első küldetés (a főmenüben, az Add-Ons szekcióban bizonyosodj meg arról, hogy telepítve van a DLC, ha nincs ott semmi, töltsd le, illetve, ha kell, frissítsd a játékot), ám ha még csak most kezded a játékot, vagy friss mentéssel látsz neki, akkor előbb teljesítened kell a kötelező prológust, és csak a Vault 111 elhagyása után, valamint a 15-ös szint elérését követően kerekedhetsz fel robotokat aprítani.

Ha mindez megvan, tehát kiléptél az Óvóhelyről és elég tápos vagy, vedd elő a Pip-Boyt, navigálj el a rádióig, és hangold be a megjelent segélyhívást (Caravan Distress Call), ami egy Wattz Consumer Electronics nevű helyet említ. Ez a célpontod, hogy elkezdhesd az Automatron DLC-t. Na de, hol van ez a Wattz Consumer Electronics? Elvégre rengeteg felfedezni való van a térképen, könnyű elfelejteni, ha már belefutottál, megkeresni pedig még tovább tarthat, ha új játékot kezdtél és éppenséggel olyan messze vagy, hogy a marker nem jelent meg. Segítünk.

A Wattz Consumer Electronics a Vault 111-től dél-kelet irányba található. Itt egy térkép:

wattzconsumerelectronicsmapmarker.png