Mint azt korábban megírtuk, a Hitman első évada karácsonyi küldetésekkel bővült, mert hát nincs is jobb elfoglaltság a szeretet ünnepén, mint a virtuális gyilkolás. Ráadásul nem akárkiket kell megölnünk: az egyik küldetésben a Reszkessetek, betörők! két rosszfiúja, Harry és Marv a célpontok.

A lenti képet Twitteren terjesztette el egy játékos, a rövid küldetésleírás szerint 47-esnek Párizsban kell leszámolnia a két botcsinálta betörővel, amiért túl sok kárt okoztak, és ezzel feldühítettek egy nagy biztosítót -- ugye ha emlékeztek, Marv minden betörés után nyitva hagyta a csapokat, eláztatva a házakat, ami nem kis anyagi veszteség egy efféle cégnek. Apróság, hogy a búvóhelyükön csengőszó hallatszik -- ez nyilván a karácsonyi tartalom számlájára írható.

czlw20xuuaakjbjpg-large.jpg

Persze azért látszik, hogy a Hitman nem a Reszkessetek, betörők!-et készítő stúdió számlájára írható: Kevinről nem esik szó a leírásban, és a célpontok vezetékneve sem egyezik a filmbeliekkel. Ugyanakkor valahol mókás elképzelni, hogy a Vízi naplopókat egy nap a kopasz bérgyilkos képében éri utol a végzet.

És hogy mi történt Kevinnel a két kaland után? Miféle felnőtt lett belőle? Nos, a lenti videó megválaszolja a kérdést...