Ingyenes Xbox Live hétvége indul, sőt, a Microsoft egy különös rekordkísérletre is felhívja a Kinect tulajdonosainak figyelmét. Nyeremények, sok jó játék, és persze szórakozás, ami csak belefér. Helyettünk inkább beszéljen a hivatalos sajtóközlemény, melyben minden benne van.



Kedves Barátunk!


Az Xbox LIVE megkér téged arra, hogy segíts történelmet írni és rekordot dönteni! Április 23-án, szombaton világszerte megkíséreljük együttesen megdönteni a „legnagyobb online 100 méteres sprint” Guinness-rekordját a Kinect Sports és az Xbox LIVE használatával.

Vedd elő a tréningruhát, lazítsd el a végtagjaidat, és kezdj el bemelegíteni, ugyanis egy heted van felkészülni a várva várt Guinness World Record-kísérletre. Az Xbox LIVE és a Kinect Sports által szervezett rekorddöntési kísérlet világszerte több millió tagunkat szólítja fel arra, hogy új rekordot állítsanak fel a „legnagyobb online 100 méteres sprint” címén.

Ha részese akarsz lenni a Guinness-rekordkísérletének, akkor csatlakozz hozzánk és több millió Xbox LIVE-taghoz április 23-án, szombaton, 19:00 órakor. Jutalmul minden futónk kap egy Xbox/Guinness World Record avatarpólót.

A Guinness World Record csak egyike azoknak a nagyszerű eseményeknek, amelyek az Xbox LIVE ingyenes szórakoztató hétvégéjén elérhetők lesznek. Ezenkívül minden LIVE-tag Gold LIVE hozzáférést kap, amellyel egyebek mellett elérhetővé válnak a többjátékos (multiplayer) játékmódok.

Az ingyenes LIVE hétvége neve Xbox Nemzetek Ünnepe, és április 21-től (csütörtök) 25-ig (hétfő) tart. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, amikor ingyenesen kipróbálhatod az Xbox LIVE varázslatos világát, és kiveheted a részed a hétvége során nyújtott fantasztikus akcióinkból!

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt futhatunk, és megdöntjük a rekordot közösen!

Az Xbox 360 Nemzetek Ünnepe – részletes program:

Ingyenes Xbox LIVE hétvége

2011 április 21. (délelőtt 10:00 órától) - április 25. (24:00 óráig)

Nemzetek Versenye

Melyik Xbox LIVE-os ország játékosai a legaktívabbak? Az ingyenes hétvége időtartama alatt a legtöbb achievementet összegyűjtő országok ranglistáját a későbbiekben nyilvánosságra hozzuk. Képviseld országodat a versenyen, hogy megtudhasd, mennyire aktív a hazai Xbox LIVE közösség!

Game with Fame Cseh Lacival

Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád magad a Halo: Reach multiplayer arénájában Cseh Laci ellen, akkor állj készen április 21-én, csütörtökön 19:00-20:30 között, hiszen Laci bármelyik pillanatban behívhat akár téged is egy meccsre! Játssz, chatelj Lacival és legyél te a legjobb! A legjobbak éves Xbox LIVE Gold előfizetést kapnak ajándékba.

Nevezési feltételek az http://xbox.hu/ oldalon találhatók.

Hivatalos magyarországi Call of Duty: Black Ops bajnokság

Figyelem, Call of Duty rajongók! Itt a nagy lehetőség, hiszen az ingyenes Xbox LIVE hétvégén mindenki bebizonyíthatja rátermettségét egy hatalmas CoD: Black Ops versenyen. Akár járatos vagy már a játék online csataterein, akár első alkalommal kóstolsz bele a puskaporos levegőbe, várunk szeretettel április 22-én, pénteken este 18:00-20:30 óra között! A feladatod mindössze annyi, hogy helyezéseid alapján elég pontot gyűjts a 20:00 órakor kezdődő döntőn való részvételhez!

A döntőben az első három helyezettet értékes nyereményekkel jutalmazzuk!

  • 1. helyezett: 100 000 forint és egy 12 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetés
  • 2. helyezett: 50 000 forint és egy 12 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetés
  • 3. helyezett: 30 000 forint és egy 12 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetés

A fentiek mellett a legjobb 20 játékos Gears of War 3 online multiplayer béta hozzáférési kódot kap.

Részvételi feltételekről és a játékszabályzatról bővebben honlapunkon olvashatsz!



Mit is fűzhetnénk hozzá mindehhez? Sok sikert minden résztvevőnek! (A képek és az adatlap a nyereményjátékban résztvevő Call of Duty: Black Opsból valók.)