Kertelhetnénk, de nem fogunk: ingyenesen elérhetővé tette a Metro 2033-at a THQ! A posztapokaliptikus shooter egy Steam-kód formájában lehet a tiétek, és mindössze annyit kell tennetek érte, hogy kattintotok egyet a lenti linkre ami elvisz a Metro Facebook oldalára, és ott rákattintotok a Free Download gombra.



A feladat innentől egyszerű: nyomnotok kell egy Like-ot (magyar nyelvű Facebook esetén "Tetszik"-et) az oldalra, majd engedélyeznetek kell egy külön Facebook alkalmazást -- ezt követően az alkalmazástól kaptok egy kulcsot, amit a Steam rendszerében aktiválva már meg is jelenik a Metro 2033 a Játékkönyvtárban.

AZ OLDALON KATTINTS A FREE DOWNLOAD GOMBRA!


FIGYELEM! A játék 18+ besorolású, tehát kiskorúak nem szerezhetnek maguknak kódot. Ha 18 év alatti vagy és a valódi korod van megadva a Facebookon, akkor nem fog működni az itt látható link. Ha 18 éven felüli vagy, és így sem tudsz kódot szerezni, akkor tudnod kell, hogy csak "Open" és "Public" privacy beállítások mellett tudod majd megszerezni a kódot.

A Metro 2033 egy FPS, melynek története az azonos című orosz sci-fi regényen alapszik. A meglehetősen pesszimista jövőkép szerint az emberiség évtizedek óta a metrókban él egy nukleáris holokauszt folyományaként, a túlélőket pedig a sugárbetegségen és a mutánsokon túl most egy mindennél nagyobb veszély fenyegeti. Alant megtekinthetitek exkluzív videotesztünket is.