Az EA ugyan még nem tette elérhetővé, de az Originen az On the House menüpontra kattintva már ott van félreérthetetlenül a „Coming Soon”, azaz a hamarosan érkezik felirat alatt a Medal of Honor: Pacific Assault. Ami azt jelenti, hogy a játék a közeljövőben ingyenesen elérhető lesz – ha csak valamit nem szúrnak már megint el az EA-nál, ami az Ont he House esetében nem lenne példanélküli. Az utolsó két ingyenes program, a Red Alert 2 és a Jade Empire sem érkezett meg minden gond nélkül.

A 2004-ben kiadott Medal of Honor-epizód, ahogy azt a címe is sugallja, nem a megszokott európai hadszíntérre invitált minket, hanem a Csendes-óceán szigetein megvívott talán véresebb és kegyetlenebb csatákba engedett betekintést. A helyszínváltás természetesen arculatváltással is járt, hiszen immár nem porig rombolt városokban, hanem zöldellő trópusi szigeteken ritkíthattuk az ellent, akik ezúttal nem a nácik, hanem a japánok.

A játék alá új grafikus motor került, ami mondjuk nem öregedett túl jól, azért még nem is olyan randa, a maga idejében pedig egyenesen gyönyörű volt. Nosztalgiázni mindenképpen jó lesz vele, hiszen ekkor még nem képezte a nevetség tárgyát a Medal of Honor cím.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!