A világ szerencsésebb felén, Japánban már csak egyet kell aludniuk a játékosoknak, és máris beizzíthatják gépeiken a FromSoftware legendás sorozatának soron következő brutális felvonását, a Dark Souls 3-at. Annak rendje és módja szerint a fejlesztők el is készítették a játékhoz az utolsó kedvcsináló előzetest, ami most mi is, itt a világ szerencsétlenebb felén irigykedve megtekinthetünk.

A parázsból és hamuból újra éledő gonosz erők ellen ezúttal egy sokkal dinamikusabb, gyorsabb, változatosabb harcrendszert kitanulva szállhatunk szembe, kevesebb helyszínen, de sokkal nagyobb, elágazó pályákon, melyek felfedezése egyszerre lesz fantasztikus élmény és végtelen kínlódás. Utóbbiról a trailerben is feltűnő változatos ellenfelek és eddig soha nem látott főgonoszok gondoskodnak majd, akik nem elég, hogy roppant erősek, de a harc közben bármikor képesek taktikát váltani, ha kiismerték gyenge pontjainkat.

Ahogyan az látszik az előzetesből is, a látványvilágra nem lehet majd panasz, a sötétség által beborított, de a hamufelhők szürkeségén átszűrődő világosság elképesztő hangulatot teremt (számítógépeken csak akkor, ha megfelel masinánk az itt található rendszerkövetelményeknek), így alig várjuk már, hogy felgöngyölíthessük az NPC-kkel való diskurzusok, a holt lelkek emlékei, illetőleg a különböző sírfeliratok elolvasása közben kibomló, hétpecsétes titokként őrzött történetet. Mikor lesz már április 12.?