A James Bond 007: Blood Stone névre keresztelt játékot nyugodtan fel lehet fogni a jövőre tervezett film pótlékának, hiszen az Aranyszem, A Holnap markában és A világ nem elég forgatókönyvét jegyző Bruce Feirstein szállítja a történetet, Daniel Craig és Judi Dench beugrik bedigitalizáltatni magát és szinkront biztosítani, valamint a Grammy-díjas Joss Stone-t is megnyerték, aki az aktuális Bond-lányt alakítja majd, sőt Dave Stewarttal még az I'll Take It All főcímdalt is elénekli.

Egyszóval egy igazi AAA-felhozatallal állunk szembe, ám ez még csak fél siker, az igazi örömhöz az is kell, hogy minden fronton jó teljesítsen a Bizarre Creations, ami nem lesz kis feladat. A Blood Stone ugyanis egy külső nézetes -- 16 fős multiplayerrel megtámogatott – akciójáték lesz, melyben az ígéretek szerint parázs tűzpárbajokban, kemény közelharcokban és adrenalinpumpáló autós- és vízi üldözésekben lesz részünk.



A James Bond 007: Blood Stone valamikor az ünnepi szezonban fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Nintendo DS-re.