• Jamie Lee Curtis WoW karakternek öltözik a lánya esküvőjén
  • Amit ő fog levezényelni az otthonukban

A videojátékok rajongói idén a Borderlands filmváltozatában láthatják majd Jamie Lee Curtist, amiben Tannist fogja alakítani. Így talán nem is meglepő azt hallani, hogy egy másik videojáték-karakternek, a World of Warcraftból ismert Jaina Proudmoore-nak is beöltözik. Ám ezúttal nem egy filmszerep, hanem a kisebbik lánya miatt – árulta el ezt Curtis Jimmy Kimmelnek.

Ruby Guest ugyanis cosplayes esküvőn mondja ki a boldogító igent, amit amúgy az édesanyja fog levezényelni. A ruhát Ruby és a jegyese, Cynthia választotta, de sajnos van egy nem is annyira kis probléma a ruhával. A hölgy, akit kiválasztottak, hogy elkészítse, Oroszországban él, és figyelembe véve a mostani körülményeket, a jelmez lehet, nem érkezik meg az esküvőre.

Jamie Lee Curtistől amúgy nem áll távol a cosplayerkedés. Kevésbé ismert tény, hogy aktív Street Fighter játékos, hála a most esküvőre készülő Ruby-nak. Olyannyira, hogy Curtis érettségi ajándékként elvitte őt és az egész családját az EVO 2015-re, méghozzá úgy, hogy mindnyájan beöltöztek. Két lánya, Ruby és Annie Makotónak és Dee-Jay-nek, a férje, Christopher Guest Doctor Bosconovitchának, Jamie Lee Curtis pedig Vegának.