Úgy tűnik, a Bethesdánál már tervezik, vagy legalábbis gondolkoznak az adatlapunkon látható, az id által összehozott Rage és a Mikami Sindzsi nevével fémjelzett horror, a The Evil Within folytatását, legalábbis erre enged következtetni Pete Hines alelnök szava, aki a Finder magazinnak mondta el a következőket:

„Úgy gondolom, hogy mind a The Evil Within, mind a Rage elég jól teljesített ahhoz, hogy esetleg legyen folytatásuk. Persze nem beszélhetek be nem jelentette dolgokról, vagy arról, mit csinálunk és mit nem. Bajba kerülnék, ha így tennék.”

Azt is hozzátette még, hogy ha azt mondaná, hogy nem lesz folytatása e két játéknak, akkor az emberek kiakadnának. Szóval ő most sem megerősíteni, se megcáfolni nem fogja a második részek eljövetelét. De ő személy szerint szerette a Rage-et, sokat játszott vele, viszont sok más dolog van még a bevásárló listájukon, úgyhogy azt tanácsolta: várjunk és sasoljunk.


Ti örülnétek, ha folytatnák a posztapokaliptikus, kicsit a Mad Maxre hajazó Rage-et vagy a Resident Evil és a Silent Hill nyomdokaiban járó The Evil Withint?