Mark Darrah, a Dragon Age-sorozat executive producere Twitteren osztott meg egy rövidke videót egy könyvről, aminek piros borítóján egy tűzben álló rókaszerűség pofája virít. Aztán persze bele is lapoz, így az első oldalon emez olvasható: „kizárólag belső használatra”. Ezt követi az EA logója, majd jön a szöveg, hogy „a Bioware/EA tulajdona”.

 

Talán írnom sem kéne, a találgatások egyből megindultak. Mivel a borítón a kép eléggé fantasy jellegű – sokan úgy vélik, hogy Fen'Harelre, azaz a Dread Wolf nevű Dragon Age-es istenségre utal –, és a Bioware fantasy-sorozatának producere szórakoztat minket, a leglogikusabb következtetés, hogy a Dragon Age 4-et promózta be ily módon. Az E3 közeledtével pedig még apropó is lenne a bejelentésre, ha máskor nem, hát a show-n.

Másrészről akár egy teljesen új IP is lehet, ami talán nem lenne rossz húzás a Bioware-től, hiszen évek óta csak folytatásokból élnek, és az egyetlen, jelenleg bejelentett programjuk is az: a Mass Effect Andromeda. Ugyanakkor tudjuk, hogy valami máson is dolgoznak, sőt, pofátlan módon a GDC-n még promózták is, csak senki sem vette észre.