A PS4-re készülő új Ace Combatról nem most esik először szó, korábban a sorozat producere, Kono Kazutoki már megemlítette egy interjúban. Ezt leszámítva viszont semmit sem hallottunk a produktum felől, de lehetséges, hogy a hétvégén, a PlayStation Experience keretében ez meg fog változni.

Erre a következtetésre néhány lelkes japán rajongó jutott, akik darabjaira szedték az Ace Combat: Infinity utolsó frissítését, és a kódban utalásokat találtak a számozott folytatásra:

“ACE COMBAT INFINITY エースコンバット7のエンブレムをゲットせよ! Obtain some ACE COMBAT 7 emblems! Obtenez des emblèmes de ACE COMBAT 7 ! Ottieni degli emblemi di ACE COMBAT 7! Holen Sie sich “ACE COMBAT 7″-Embleme! ¡Conseguid emblemas de ACE COMBAT 7! Получите эмблемы ACE COMBAT 7!

パイロット各位 「エースコンバット インフィニティ」をプレイいただきありがとうございます。

PlayStationExperience2015にて、エースコンバット7の発表が行われました。

トレーラー動画も配信しておりますので、 ”エースコンバット7”あるいは”PlayStationExperience2015”を検索してご覧ください 新作発表を記念して、エースコンバット7のエンブレムがゲットできるスペシャルチャレンジが発生中です”

Nos, a japán írásjelek között jól kivehető az egyértelmű utalás: Ace Combat 7 és PlayStationExperience2015. Szóval majdnem biztosnak látszik, hogy hétvégén lesz valami, ami kapcsolatba hozható az Ace Combat-sorozat folytatásával. És ha ez igaznak bizonyul, akkor le a kalappal a Project Aces csapata előtt, amiért ilyen helyre rejtették el a nyomokat.