Hihetetlen, de igaz, vászonra röppennek az agresszív madarak. A projekt mögött az Angry Birds játékokat jegyző Rovivo Entertainment, és a két Resident Evil animációs filmmel (Kaptár: Kárhozat, Kaptár: Bioterror) már bizonyított Sony Pictures Entertainment áll. Producernek megszerezték David Maiselt és John Cohent, előbbi a Vasember 1-2-n, az Amerika kapitányon, a Thoron és a Hihetetlen Hulkon dolgozott, utóbbi egyebek mellett a Gru elkészítésében vállalt szerepet. A minap pedig jött a hír, hogy leszerződtették Jon Vittit, a Simpson család íróját, illetve Catherine Windert, aki a Star Wars: A klónok háborújából vette ki a részét.

„Nagyon izgalmas, hogy Jon és Catherine csatlakozott hozzánk, magukkal hozva hatalmas szaktudásukat” -- nyilatkozta Mikael Hed, a Rovivo vezérigazgatója. -- „Biztos vagyok abban, hogy remek csapatot alkotunk, amely lenyűgöző moziélményt ad majd a rajongóknak.”

Nem ez lesz az első alkalom, hogy a morcos madarak elhagyják a játékok világát. A Nickelodeon 2011. december 17-én mutatta be az Angry Birds: Wreck The Halls című karácsonyi kisfilmet, míg tavaly márciusban az Angry Birds Space-t tűzte műsorára, amely az azonos című játék (adatlapunkon és képeinken) előzményét mesélte el. Ezt követte az idén márciusban debütált Angry Birds Toons websorozat. A mozifilmre viszont még várni kell kicsit, csak 2016. július 1-jén mutatják be. A rendező és a szinkronszínészek kilétéről egyelőre nincsen hír.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!