Star Wars: The Force Unleashed Művészi munkák, renderekA LucasArts tegnap este egy nagyobbacska rendezvény keretében mindenki nagy örömére leleplezte a Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Editiont, amelyet a next-gen konzolok mellett PC-re és Macintoshra is meg fognak jelentetni.

A speciális kiadásban az alapjátékhoz képest számos új karakter (Luke Skywalker, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Dooku gróf, Jango Fett és C-3PO) és három extra küldetés vár minket. Az elsőben az egykor tündöklő jedi templomban kalandozhatunk, a második — amely konzolokra később elérhető lesz fizetős formában — a Tatooine-ra kalauzol el minket, ahol Palpatine parancsára meg kell ölnünk Obi-Wan Kenobit, de eközben lehetőségünk lesz bejárni Jabba palotáját is. Az utolsó — Ultimate Sith Edition-exkluzív — pályán pedig azt a feladatot kapjuk, hogy a Hoth jeges felszínén intézzük el végleg az ellenállást, tehát nyírjuk ki Luke Skywalkert.

Star Wars: The Force Unleashed JátékképekStar Wars: The Force Unleashed JátékképekStar Wars: The Force Unleashed Játékképek

Az Ultimate Sith Edition a tervek szerint még az idei év végén meg fog jelenni, és a korábbi állításokkal ellentétben nem kell egy 4000 dolláros PC a futtatásához.

Ha valaki kíváncsi a konzolos verzió videotesztjére, az erre fáradjon a letöltéséhez. Sajnos a hossza miatt (14 perc) nem tudtuk beágyazható formában kirakni, így kénytelenek vagytok jó minőségben letölteni.



U.i.:A hozzászólásokat olvasva úgy látom, egy kis zavar támadt az erőben, úgy hogy tisztázzuk a dolgot: a Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Editiont NEM EGY ÚJ JÁTÉK, csupán a konzolokra 2008-ban megjelent szimpla The Force Unleashed kiegészített, kibővített verziója.