Nem is nagyon szaporítjuk tovább a szót, beszéljen helyettünk az alábbi kis videó, illetve az újságírók által világszerte adott értékeléseket egybegyűjtő Metacritic oldal Torchlight adatlapja, ahol a játék 57 kritika alapján 83%-os, míg a játékosoktól 88%-os értékelést kapott. Annak idején (PC Guru 2010/01) mi magunk is 87%-ot szavaztunk meg ennek a szórakoztató akció-RPG-nek -- a tesztünket ERRE találjátok.



A júniusi PC Guru csütörtöktől (2011. 06. 09.) kapható az újságárusoknál, és ne feledjétek, nem csak a Torchlightot találhatjátok majd a DVD-mellékleten, de a World of Tanks klienst is, amihez most 2000 Ft értékben bónuszkódot is adunk. Részletek ITT.

A játékhoz videotesztet is készítettünk a 2010/03-as számunk DVD-mellékletére, amit most elő is túrtunk és feltöltöttünk nektek. A közel hat perces mozgóképes bemutatóban Chris és Miguel beszélgetnek a játékról:



FIGYELEM! A játék angol nyelven került a júniusi DVD-mellékletre, de a Magyarítások Portálnak köszönhetően lokalizálhatjátok is a játékot, nem kell mást tennetek, mint INNEN letölteni az alig több mint 1 MB-os magyarítást, és telepíteni a teljes játékunkra.