Június 25-én fog megjelenni a Borderlands 2 negyedik nagy kiegészítője, a Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. Ebben egy nem éppen szokványos táblajátékot fogunk játszani, melynek eseményeit első személyből éljük át. Tina a bunker master szerepét betöltve kényére-kedvére változtatja az eseményeket, többek között megpiszkálva a történetet és az ellenfelek képességeit, ezzel fenntartva az izgalmakat a résztvevő játékosok számára, melyek nem mások, mint az eredeti Borderlands kincsvadászai. 

Sajnos a Gearbox eddig nem árasztotta el az internetet a Tiny Tina’s Assault on Dragon Keeppel kapcsolatos anyagokkal, ami persze nem csoda, hiszen most jelent meg Krieg, az új karakter, s most őt kell reklámozni. Hamarosan tehát jönniük kell a videóknak és képeknek, de amíg várunk, be kell érnünk pár kiszivárgott, nem túl magas felbontású fotóval. A Gearbox tejes belső csapata által készített bővítmény 10 dollárért lesz kapható, míg akik beneveztek a Season Passre, azok ingyen letölthetik a csomagot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Borderlands 2 -- Megjelenés: 2012. szeptember 21. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 256 MB, HDD: 13 GB