Lehetséges, hogy a Total War: Warhammer lesz a következő etapja a Sega és a Creative Assembly RTS-szériájának, legalábbis minden jel erre utal. Ugyan hivatalos bejelentés még nem történt, sőt, egyelőre az illetékesek sem mondtak semmit, de a Creative Assembly berkeiben készült The Art of Total War című művészi albumban már hivatkoznak a programra.

Történt ugyanis, hogy ezt a bizonyos könyvet csak a hó végén kellett volna kiszállítani, ám egy szerencsés – vagy a készítőkre nézve talán kicsit szerencsétlen – véletlennek köszönhetően egy rajongó előbb megkapta. Átnyálazás közben pedig a következő szövegre lett figyelmes:

total-war-warhammer-art-book-leak.jpg

Vagyis van valahol a Creative Assembly falai között egy fantasyvilággal megáldott Total War: Warhammer. Ha még emlékeztek, 2012-ben, a THQ pusztulása után a Sega szerezte meg a Warhammer videojátékok jogait, így könnyen lehetséges, hogy a következő Total War már abban a fantasyvilágban fog játszódni, nem pedig a mi világunk valamelyik korszakában. Csupán azért nem érdemes még teljes biztossággal kijelentést tenni, mert hivatalos bejelentés még nem történt, szóval egyelőre legyünk biztosak úgy 99%-ban. Ti örülnétek egy Total War-féle Warhammernek?