A szeptember 21-én érkező Borderlands 2-t nem csak szimpla kiadásban, hanem két, jóval drágább verzióban is beszerezhetjük. Ha van felesleges 100 dollárunk, megkapjuk a Deluxe Vault Hunter's Collector's Edition névre keresztelt csomagot, amiben egy Marcus Kincaid-figurát, Pandora térképét, egy kemény fedeles képeskönyvet, egy matricacsomagot, a digitális képregény letöltőkódját, valamint egy, most még ismeretlen tartalmú DLC-t is találunk.



A 150 dolláros Ultimate Loot Chest Limited Edition kiadás megvételével a fentiek mellett egy méretarányos, vörös színű fegyvertárolót, egy fémdobozt, Pandora szövettérképét, Sir Hammerlock jegyzetfüzetét, egy azonosító kártyát, dombor nyomott képeslapokat, és egy, a csomag hitelességét igazoló sorszámot tudhatunk magunkénak.



Mindkét csomag elérhető lesz PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, az előrendeléseket pedig már le is lehet adni -- sőt érdemes is. Aki most teszi rá a kezét valamelyik verzióra (legyen az akár az alapkiadás) az belépést kap a Borderlands 2 Premiere Clubba, ami együtt jár azzal, hogy megkapja a Gearbox Gun Packot, a kincsvadászok relikviáját, az Arany kulcsot, valamint az ötödik kasztot, a Mechromancert.