• Megjelenik Switch-re és PS4-re a Jedi Outcast és a Jedi Academy
  • A Jedi Outcast még ebben a hónapban kijön
  • A Jedi Academy 2020-ban várható

Jól emlékszem, mekkorát szólt 2002-ben Star Wars: Jedi Knight 2 – Jedi Outcast. Gyönyörű grafika, remek sztori, változatos helyszínek és persze az Erő és a fénykard csodája, ami hihetetlenül jól működött a programban, ráadásul úgy, hogy nem ment a lövöldözés rovására. Mert igen, a Jedi Outcast nem olyan volt, mint a Force Unleashed vagy amilyen a Fallen Order lesz: Kyle Katarn bizony használta azt a civilizálatlan lézerstukkert.

A 2003-ban megérkezett folytatás sajnos már nem nőtt fel az elődhöz, de én a Jedi Academy-vel is nagyon jól szórakoztam, és szerintem a mai napig ez a két legjobb akciójáték a témában, már amiben fénykardot is lehet forgatni, mert azért a Republic Commando érdemeit sem kisebbíteném, ha nem muszáj.

Nemsokára pedig eme két játék elérhetővé válik Nintendo Switch-en és PS4-en is, derült ki a Nintendo Direct-adásból, illetve a Star Wars hivatalos honlapjáról. A Jedi Outcast szeptember 24-én jelenik meg e két platformra, a Jedi Academy pedig valamikor 2020-ban jön. Az átiratokat a Aspyr készíti el, és mindkét játék támogatni  fogja a Gyro Aiminget Switch-en.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!