Nagy adag újdonsággal feküdhettek / kelhettek a Switch-tulajok, éjfélkor lement ugyanis a legfrissebb Nintendo Direct-adás, amiben jó néhány új bejelentés is volt. Lássuk őket szépen sorjában!

  • Már tegnap szivárogni kezdett ezért, végül nem okozott meglepetést a bejelentés, miszerint jön az Overwatch Switch-verziója. A Legendary Edition mellé 3 hónapos Switch Online előfizetés is jár, így vásárlás után már mehet is a játék a Blizzard hero-shooterével, amely október 15-én érkezik a platformra.
  • Két korábbi Assassin's Creed-játék is átköltözik a Nintendo platformjára. Az Assassin's Creed: The Rebel Collection a Black Flag, Rogue párost fogja tartalmazni, benne minden DLC-vel, december 6-i megjelenéssel.
  • Az eredetileg Wii-re megjelent Xenoblade Chronicles is Switch-re látogat, a grafikailag csinosított Definitive Edition valamikor 2020 folyamán várható.
  • Óriási meglepetésre bejelentették, hogy készül a Deadly Premonition: A Blessing in Disguise, Swery65 előző generációs, kultcímmé váló horror-kalandjának folytatása, amely valamikor 2020-ban érkezik Switch-exkluzívként. Addig is lesz mivel játszani azonban, az első rész Switch-verziója ugyanis felkerült az eShop kínálatába.
  • Szintén már most elérhető a Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition Switch-verziója.
  • Repüljünk még régebbre a múltba: visszatér a kizárólag Nintendo 64-re megjelent Doom 64 is, amely november 22-én költözik át Switch-re.
  • ...és még régebbre: a NES-címek után jönnek a SNES-játékok a Nintendo Switch Online szolgáltatáshoz. Első körben 20 cím lesz elérhető (lásd lent), de a kínálat folyamatosan bővülni fog. Emellett pedig egy SNES kontrollert is kiadnak a konzolhoz.

snes-switch.jpg

A fentieken túl kaptunk néhány új trailert is már ismert címekről, mint az Animal Crossing: New Horizons, a Luigi's Mansion 3 vagy a Pokémon Shield & Sword, ezeket a linkekre kattintva érhetitek el.

nintendo-direct-osszefoglalo-overwatch-assassins-creed.jpg